Biltse Sport Federatie

Beste aanbieders van sport en cultuur binnen de gemeente de Bilt,

Het schooljaar 2017-2018 loopt bijna ten einde. Met nog een maand te gaan tot aan de zomervakantie zijn wij volop bezig met de planningen en activiteiten voor volgende schooljaar. Mede daarom stuur ik u alle deze mail met informatie over Sjors Sportief en Sjors Creatief. Afgelopen schooljaar zijn wij in onze gemeente gestart met dit project en met heel veel succes (totaal van 718 aanmeldingen!). Onder aan deze mail vindt u de cijfers van zowel de sportaanbieders als de cultuuraanbieders.
Na de zomervakantie willen wij dit project weer voortzetten en daarom mail ik u allen deze informatie. Via de bijlage vindt u het stappenplan om u aanbod aan te melden via de site www.sportstimulering.nl. In vier stappen wordt er uitleg gegeven over hoe u uw aanbod kunt aanmelden. Vanaf maandag 1 oktober zal Sjors Sportief 2018-2019 weer van start gaan en daarvoor zullen wij uw aanbod via een Sjors Boekje door de hele gemeente promoten. Dit zal onder anderen zijn via het uitdelen van het Sjors Boekje aan alle kinderen uit de zes kernen (Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan, Westbroek, Bilthoven en De Bilt) van onze gemeente.
Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via mail en telefoonnummer. Wij hebben er weer heel veel zin in en willen er graag, samen met u, weer een mooi en groot succes van maken.
Met vriendelijke groet,

Niels van Veelen
Buurtsportcoach