Archieven

Categorieën

Meta

Archives

Tags

  • Home
  • Oude items
  • Al meer dan 250 Rookvrije Sportclubs! Doet uw vereniging ook mee?

Al meer dan 250 Rookvrije Sportclubs! Doet uw vereniging ook mee?

Al meer dan 250 Rookvrije Sportclubs

 

Elke dag komen er sportverenigingen bij die stappen zetten om hun club rookvrij te maken. Vooral januari was voor veel clubs een goed moment een rookvrije afspraak in te voeren. Ruim 250 sportclubs hebben al een rookvrij buitenterrein. 

Laat je insprireren 

Landelijke sportbonden zetten zich in voor rookvrij sporten

Sportbonden KNKV, KNVB en KNHB zijn deze maand gestart met een campagne. Hierin roepen ze het bestuur van verenigingen op om rookvrije stappen te zetten. Houd de mailings van de KNKV, KNVB en KNHB in de gaten en ga voor een rookvrij sportterrein.

 

Veel profclubs geven het goede voorbeeld

Goed nieuws! Profvoetbalclubs Ajax, ADO Den Haag, FC Utrecht en FC Twente hebben hun trainingscomplex rookvrij gemaakt. Ook PSV liet weten dat sportcomplex De Herdgang per 1 juli rookvrij wordt.

Meer informatie 

Staat jouw club er al bij?

“Bekijk op de kaart van Nederland alle buitensportverenigingen die een rookvrije afspraak hebben voor hun sportterrein.”

Bekijk het overzicht 

FANPAKKET

Voor sportclubs die hebben besloten een geheel rookvrij buitenterrein in te voeren is er een gratis fanpakket met een spandoek, ballonnen en 10 trainingshesjes. Laat zien dat jouw club rookvrij is en bestel het pakket.

aanvragen