Archieven

Categorieën

Meta

Archives

Tags

BENG en BSF

Vraagt u zich af hoe sportvereniging zich klaar kunnen maken voor de duurzame toekomst? En heeft u te weinig tijd om de mogelijkheden te onderzoeken? Dan bent u bij deze uitgenodigd om samen met alle sportverenigingen van De Bilt de krachten te bundelen om een duurzame stap te zetten.

M.M.H.C. Voordaan en NOVA hebben al enkele plannen op tafel liggen en willen u hier graag in betrekken. Op 16 Juni 2022 zal er een bijeenkomst plaats vinden over deze plannen, maar ook over verdere duurzame ontwikkelingen die voor alle Biltse sportverenigingen relevant zijn.

Op deze avond is het mogelijk om u te laten inspireren over de mogelijkheden, maar ook kennis en ervaringen te delen. Denk en werk mee en kijk hoe we krachten kunnen bundelen om zo met zijn allen een duurzame stap richting de toekomst te zetten.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar: secretaris@bsfnet.nl.

Onze eerder geplande bijeenkomst over zonnepanelen met Beng op 16 juni , wordt naar aanleiding van bovengenoemde initiatieven van  Sportverenigingen Voordaan en NOVA , aangepast tot een avond over meerdere onderwerpen op het gebied van duurzaamheid.   De datum en tijdstip blijven hetzelfde,  maar de locatie is gewijzigd.  De bijeenkomst vindt nu plaats bij Voordaan in Groenekan.