Archieven

Categorieën

Meta

Archives

Tags

Rookvrije Generatie Awards ? | De aanmeldfase is geopend! Wie meld jij aan?

Aanmeldfase Rookvrije Generatie Awards geopend!

Vanaf vandaag kun je een initiatief aanmelden dat het afgelopen jaar en in 2019 een bijdrage heeft geleverd aan een Rookvrije Generatie. Met de Rookvrije Generatie Awards zetten we mooie initiatieven die zich inzetten voor een Rookvrije Generatie in het zonnetje. De Awards worden dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Vanwege de coronacrisis is de uitreiking begin dit jaar niet doorgegaan. Om ervoor te zorgen dat er geen initiatieven buiten de boot vallen, mogen inzendingen uit 2019 en 2020 meedoen voor de Awards.

Naar aanmeldfomulier

Aanmelden
Tot en met 31 januari kan iedereen initiatieven aanmelden in de categorieën: bedrijven, gemeenten, personen / kinderen, spelen en recreëren, scholen, sportverenigingen en zorg via: www.rookvrijegeneratie.nl/awards.De aanmeldingen worden beoordeeld op deze voorwaarden. Uit alle aanmeldingen worden initiatieven geselecteerd waar het publiek vanaf half april op kan stemmen.  Publiekstemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag. De andere 50% wordt door de jury toegekend. Half maart vindt de uitreiking van de Rookvrije Generatie Awards plaats conform de dan geledende maatregelen.  

Winnaars vorig jaar

Vorig jaar zijn de Awards uitgereikt aan: A.S. Watson Health & Beauty (Kruidvat & Trekpleister), Pepijn Boots (jeugd-ambassadeur) & Harry Pouwels (longarts), Voetbalvereniging ZAC, MBO College Zuidoost, Speeltuin Neuweg Hilversum, Universitair Medisch Centrum Groningen, Regio Gooi & Vechtstreek en kreeg ABN AMRO een eervolle vermelding.

Rookvrije Generatie
info@rookvrijegeneratie.nl