Archieven

Categorieën

Meta

Archives

Tags

VERENIGINGSKAS SPEKKEN????

Welke vereniging wil de verenigingskas met zo’n € 350 per maand spekken door 1x per maand op de 3e zaterdag van de maand met 2 vrijwilligers te helpen bij het met vuilniswagens ophalen van het oud papier in De Bilt?

Het ophalen van het oud papier in Bilthoven en De Bilt gebeurt door de deelnemers in de Stichting Inzameling Oud Papier (SIOP). Deze stichting is in 2005 opgericht door o.a. de ereleden van de BSF Rens Kersten en Karel Beesemer. De deelnemers in de SIOP De Bilt zijn in de gemeente De Bilt gevestigde (sport)verenigingen, kerkgenootschappen etc.

De Bilt/Bilthoven is voor het oud papier ophalen verdeeld in 16  wijken en zowel op iedere 1e als iedere 3e zaterdag van de maand rijden er 8 vuilniswagens, waarvoor de deelnemers van de SIOP de mensen achterop de vuilniswagen leveren. De deelnemers hebben allemaal een wijk “geadopteerd” en hebben de verplichting op zich genomen om daar iedere maand 2 beladers, die minimaal 18 jaar moeten zijn en lichamelijk het werk aan kunnen, voor te leveren. De activiteiten beslaan ongeveer 4 uur per ochtend.

De vuilniswagens met beroepschauffeur worden door de gemeente geleverd.

Er is nu op de 3e zaterdag van de maand een wijk vrij gekomen en wie belangstelling heeft kan contact opnemen met de coördinator van de SIOP Ad Tersteeg. Zijn telefoonnummer is 06 51722615. Ook is hij bereikbaar via aw.tersteeg@ziggo.nl .